Mottónk

"Az elképzelés fejben születik, a megvalósítás a PriDEsign dolga."

Egyedi méret, egyedi kialakítás, egyedi stílus? Megoldjuk!

Cégünk vállalja egyedi tervezésű bútorok gyártását, kivitelezését legyen szó kisebb irodabútorról, komplex építőipari beruházásról vagy akár otthoni konyhaszekrény megvalósításáról. Több bútorgyártó partnerünkkel együttműködve tudjuk garantálni, hogy a legjobb minőségben, szakterületre specializálódva a lehető legrövidebb vállalási határidővel teljesíteni tudjuk megrendelőink igényeit. Több éves tapasztalatunkkal, helyszíni felmérés után javaslatot adunk a legoptimálisabb megoldásra, de akár meglévő tervek alapján is vállaljuk a kivitelezést. 

Bátran kijelenthetjük, hogy munkahelyünk a második otthonunk. Éppen ezért kiemelt figyelmet kell fordítanunk arra, hogy munkakörnyezetünket úgy rendezzük be, ahol szívesen töltünk akár napi 8-10 órát is. Kiváló minőségű, hangulatos, modern, de akár klasszikus kialakítású irodabútorokat kínálunk a legszínvonalasabb tervezők, gyártók portfóliójából. 

Pontosan tudjuk,  hogy minden berendezésre váró helyiség, tér más és más, mindegyik a saját egyedi stílusával és hangulatával tűnik ki a többi közül. Emellett minket emberek is eltérő igények, elvárások jellemeznek, ezért lehetőséget kell adnunk arra, hogy ne legyen olyan felénk érkező igény, amelyet ne tudnánk megvalósítani. Kiemelt beszállító partnerünk az Office Pro, akik mellett több, más, színvonalas gyártó termékével biztosítjuk, hogy minden irodához megtaláljuk a legmegfelelőbb berendezést.

Termékeink között számtalan stílusban, méretben, anyagösszetételben és színkombinációban megtalálhatók többek között íróasztalok, moduláris elemek, tároló bútorok, akusztikus elemek és paravánok.

Megvan az elhatározás, hogy valami változást szeretnénk eszközölni irodánk, otthonunk környezetében. Nincs viszont meg a terv, ahogyan azt meg is valósítanánk. 

Cégünk lakberendezési tanácsadást, kivitelezést is vállal felújítás esetén vagy új építésű ingatlan berendezésére vonatkozóan.

Igény szerint személyes találkozónk és felmérésünk után 3D látványterv készítésével illusztráljuk a megvalósítandó lehetőségeket.

Kiemelt referenciáink és Referencia Partnereink

Office Pro

SKC-Solution

AXIS Bentonit

Generali

Wienerberger

Szegedi Sportuszoda

Károlyi-Csekonics Palota

Xellia Gyógyszervegyészeti Kft.

WHB Group